Opel Astra: storingscode p0301 en po304 bij 5500rpm

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: Z20LEH

de auto gaat in noodloop met knipperend storingslampje bij vol accelereren in 4,5 en zesde versnelling, storing treedt onregelmatig op.bougies en ontstekingsblok meerdere malen vervangen, geen resultaat.Ook bougieelektrode afstand nauwer gezet, geen resultaat.Je heb het soms als je de eerste keren volgas ga rijden maar ook na een uur al stevig te hebben gereden, treedt de storing op??

kadett city

Geplaatst door kadett city (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jjbalmszonen (0) PRO, 15 jaar geleden

P0301 overslaan cilinder 1 gedetecteerd, P0304 overslaan cilinder4 gedetecteerd, juiste bougies gemonteerd?

kadett city (0), 15 jaar geleden

[quote=kadett city]de auto gaat in noodloop met knipperend storingslampje bij vol accelereren in 4,5 en zesde versnelling, storing treedt onregelmatig op.bougies en ontstekingsblok meerdere malen vervangen, geen resultaat.Ook bougieelektrode afstand nauwer gezet, geen resultaat.Je heb het soms als je de eerste keren volgas ga rijden maar ook na een uur al stevig te hebben gereden, treedt de storing op??[/quote]
heb de originele van de opel dealer erin gehad NGK, en ook bosch en denso titrithium, die door vele tuners voorgeschreven worden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.