Opel Astra: storingslampje en afslaan (lpg G3)

Bouwjaar: 2001

ik heb een opel astra en telkens gaat het storingslampje branden en af en toe als ik de koppeling intrap vangt hij de toeren niet op en gaat de motor uit en soms gaat het ook weer een aantal keren goed heb bij de opel daeler hem laten uitlezen en deze kwam uit op een nieuwe (bobine dis onsteking) zit er dus nieuw op 160 euri`s en het lampje brandt nog steeds en hij valt nog steeds uit weet iemand wat het is? bvd jampie

JAMPI

Geplaatst door JAMPI (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

tijne (0), 19 jaar geleden

nog is uit laten lezen en kijken wat er uit komt en de dealer op zijn klote geven voor het vervangen van iets dat dus no goed was.

gr tijne

Jetze (0), 19 jaar geleden

Ik heb zo'n zelfde probleem gehad, bij mij was de druk van de converter, eerste trap te laag. oplossing nieuwe converter of ruil set erin zetten.
Ook kun je de druk van de voorste kamer met een inbus sleutel verhogen ligt eraan hoeveel km je ermee gedraaid hebt (converter) als hiermee het probleem is opgelost weet je in ieder geval waaraan het ligt.

astrafreak23 (0), 19 jaar geleden

hoi ik wilde even reageren op jetze.
ik heb startproblemen met mijn astra eigenlijk lijkt het soms ook op het probleem van jan maar wat is een converter en waar zit die ?

Jetze (0), 19 jaar geleden

Betreft je converter, die kan op verschilende plaatsen zitten.Meestal tegen de binnenkant van je spatbord (schutbord)

Er zitten twee slangaansluitingen voor je water, er gaat een slang uit voor je gas.

De converter verwarmd oa het gas wat uit je tank komt, en dosseert dit waardoor je auto hierop kan rijden. heeft 1 stationar gedeelte en een gedeelte wat later inschakelt werkt door middel van membramen die naar 60000-100000km hun flexibiliteit verliezen en daardoor voor problemen kunnen gaan zorgen.

Beter kun je bij een lpg specialst langs rijden die hebben de juiste meters,en kost niet veel. ook kunnen ze vaak delen reinigen en of reviseren.

astrafreak23 (0), 19 jaar geleden

haha hoi jetze.
ik heb een beetje verkeerd gelezen.
ik denk dat ik helemaal geen converter heb.
het betreft hier een gasbak en ik heb gewoon een benzine auto.
haha.
sorry maar ik had beter op moeten letten en beter moeten lezen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.