Opel Tigra: Storingslampje opel tigra

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16V

Hallo,
ik heb gisteren particulier een tigra gekocht, ben er heel blij mee maar vanmiddag stopte die er opeens mee.
Ik was onderweg naar huis, en opeens gaat het motorstoringslampje branden. Ik wil de auto aan de kant zetten en meteen slaat hij af. Ik heb hem proberen weer te starten de startmotor draait rond, en soms pakt ie hem ook wel aan, maar hij slaat meteen weer af. Enig idee wat dit kan zijn?

sabine

Geplaatst door sabine (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Tigra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

UNIVERSEEL11698 (0) PRO, 16 jaar geleden

Even bij een garage uit laten lezen.
Dan zegt de computer misschien wat er aan de hand is, anders kan het heel veel oorzaken hebben.
Oiram

sabine (0), 16 jaar geleden

Ik heb nu voor de tweede keer gehad dat mijn auto ermee stopte als ik een stukje in de 5 reed op een 80 weg. Voordat het motorstoringslampje gaat branden begint hij heel iets te stotteren, je merkt het bijna niet. De eerste keer heb ik dit niet gemerkt, maar de tweede keer dus wel.
Ik heb hem uit laten lezen bij de opel dealer, maar daar konden ze geen storing vinden... ze denken aan de egr klep, en deze wordt donderdag vervangen. Ik hoop dat dit het is, anders weten ze ook niet wat het kan zijn...
als ik in de stad rijd, en op de autobaan door rijd heeft ie nergens last mee, ook niet als ik naar mijn stage rijd s morgens, maar als ik dan 8 uur later terug wil, dan begint hij halverwege met de motorstoring.
verder stottert of bokkert de auto niet, en hij houdt ook niet in.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Tigra of stel zelf een nieuwe vraag.