Opel Zafira: Stuurairbag-afdekkap versleten

Bouwjaar: 2000

Bij mijn Zafira is nu na 5 jaar de linkerkant van de kap van mijn stuur gescheurd. Ook bolt de claxonknop links omhoog (komt er bijna uit.
Bij de dealer zeggen ze dat dit niet te vervangen is. Wel kompleet met de airbag zelf. Heel duur grapje.
Nou heb ik in een advertentie op Internet een afbeelding gezien waarbij kap en airbag gescheiden waren. Overigens moet je na een geplofte airbag de unit wel in zijn geheel vervangen: het kunststof scheurt open. Op de sloop kun je zoiets dus bijna of niet los vinden.

Mijn vraag is: weet iemand of je die kappen toch nog ergens los kunt kopen. Ik heb gezien dat vrijwel alle sturen met een wat hoger kilometrage "bol" staanof beginnen met scheuren.De Astra G met hetzelfde type stuur heeft ook hetzelfde probleem.

Ik ben heel benieuwd naar het antwoord want het is gewoon een rot gezicht, zo'n versleten stuur.

MiniJack

Geplaatst door MiniJack (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Zafira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

teus11303 (0), 19 jaar geleden

kijk eens op www.maresia.nl of bel 0416 274944 dat is een groot autodemontage bedrijf en in astra corsa tigra en zafira zit de zelfde airbag dus moet echt wel aan te komen zijn mvgr teus
tel nr 0628123453

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Zafira of stel zelf een nieuwe vraag.