Opel Corsa: Stuurbekrachtiging??

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

Hallo,

Ik hoop dat iemand mij kan helpen met mijn probleem. Ik ben in het bezit van een corsa uit 1999. Ik heb nu in totaal 3 keer in 3 maanden tijd een probleem gehad met mijn stuur. Afgelopen week stond ik voor een stoplicht om rechtsaf te slaan. Ik trek op en het lijkt net of de auto alleen maar rechtdoor wil, mijn stuur staat vast. Een ruk aan het stuur en hij gaat rechtsaf. Daarna geen probleem meer. Dit probleem heb ik tot nu toe alleen maar gehad bij het optrekken. Het is net of het stuurslot erop staat??? Een tijdje geleden heb ik ook het probleem gehad dat ik hem totaal niet van het stuurslot afkreeg. (bij stilstaande auto)
Inmiddels contact gehad met een garage, zij zeggen dat het probleem alleen maar opgelost kan worden door het stuurhuis te vernieuwen. Dit vind ik nogal prijzig, en mijn vraag is dus: Is er geen andere oplossing?
Op dit moment heeft de auto 50.000 km gereden.
Alvast bedankt voor jullie reactie!

Jolandah

Geplaatst door Jolandah (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

opc8275 (0) PRO, 17 jaar geleden

stuurkolom zeker ? Is het eentje met electrisch servostuur ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.