Opel Antara: stuurhoek sensor

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.2 V6

Geachte lezers,

Hebben een auto ingeruild waar plots 3 lamjes van de tractionscontrol antislip en hellingshoek onder het rijden gingen branden,(op dit moment is alles uit)klant op gebeld en die had het over stuurhoeksensor,dat had de vorige garage gezegd,we hebben geen foutcodes,mijn vraag kan dat aan de stuurhoeksensor liggen en zo ja waar zit deze en kunnen we die zelf zetten of moet deze ingeleerd worden,en wat kost zoiets.of hebben jullie een ander idee waar dit aan kan liggen.we doen niet zoveel in opel vandaar mijn vragen.

Mvg,

Hans l

Hans4045

Geplaatst door Hans4045 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Antara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

downforthecause (0) PRO, 11 jaar geleden

De antara's zijn enorm gevoelig op dit soort storingen, kijk eens onder je ecm (zekeringkast bestuurderszijde onder je motorkap) hier is namelijk een stekker verbinding die deze problemen kan geven, je ecm zitten de stekkers onder op...Vraag anders even na bij je lokale opelgarage er is namelijk een buitendienstoplossing voor met een bedradingset die je kunt bestellen...

Stuurhoeksensor heb ik nog nooit een probleem meegehad....Ik dacht ook dat het via zijn SSDM geregeld werd regelkast bij je stuurkolom onderkant dashboard, en die gaat weer via een splicepack in je A-stijl bij je voeten naar de ECM....(de splicepack/verbindingsstekker in de A-stijl wil ook weleens ellende veroorzaken)

Kortom succes......

Hans4045 (0) PRO, 11 jaar geleden

Hallo Mr T,

Je aan wijzingen gecontroleerd maar alles lijkt in order,heb je mischien een onderdeelnr voor mij zodat ik de set kan bestellen,de vaste magazijn meester bij de dealer is met vac en ze weten niet wat ik bedoel.

Hans l

downforthecause (0) PRO, 11 jaar geleden

Zie je email.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Antara of stel zelf een nieuwe vraag.