Opel Vectra: Tellerstand

Bouwjaar: 1998

Kan de tellerstand van mijn Vectra niet meer lezen. De display is uit. Zit hier ergens een zekeringetje voor of moet dit bij de dealer worden gereset? Kan het niet vinden bij de "gewone" zekeringen.

GoofyD

Geplaatst door GoofyD (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

stefan11106 (0), 18 jaar geleden

lampje kapot van display vervangen en je ziet het weer

GoofyD (0), 18 jaar geleden

Dank je Stefan maar, helaas, heb het denk ik niet goed verteld. De tellerstand en dagteller zitten samen en zijn LED cijfers. Kan me nuiet voorstellen dat dit gaat werken als ik een dashboordlampje vervang. Zoek het meer in de unit die de display aanstuurt, al weet ik niet waar die zit. Denk dat de spanning niet bij de aanwijzing komt. Nog een idee of iemand anders?

Willem12089 (0) PRO, 18 jaar geleden

Dat schempje is GEEN led lampje, maar een LCD schermpje dat verlicht wordt door een 1.2 watt gloeilampje.

tellerpaneel erit kan je zo het lampje vervangen

Willem

GoofyD (0), 18 jaar geleden

OK, ga nu kijken hoe ik bij het lampje kom. Iemand een idee hoe diep dit er achter zit?? Halve dashboard slopen?
Heb wel bij "Opeltje" een aanwijzing gezien maar vraag me af of ik inderdaad e.e.a. uit elkaar moet halen of dat er een slimme manier is om bij dat lampje te komen? Zover allemaal bedankt, laat wel even weten of het gelukt is.

abbeyrules (0), 18 jaar geleden

Die beschrijving is de juiste om het lampje te kunnen vervangen. Inderdaad moet het hele tellerunit eruit, maar als je de beschrijving volgt en goed op de plaatsen van de schroeven let is het best makkelijk!

succes!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.