Opel Corsa: terugroepactie opel corsa D

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

even een vraagje,weet iemand of er een terugroepactie is geweest van opel corsa D,omtrent de koppeling,ik heb nu al verschillende mensen gesproken die opel corsa d rijden waarvan de koppeling bokt bij wegrijden ,dan paar weken niet dan weer elke keer enz.de mijne doet dit ook ,gruwelijk irritant en dit natuurlijk allemaal net buiten garantie,nu kan ik er wel een nieuwe insteken maar chefmonteur opel vertelde me destijds dat dit inderdaad en kwaal is van deze auto's en geheid weer snel terugkomt,weet iemand dit???anders ga ik wel kontkakt zoeken met opel.

anoniem-1573996169

Geplaatst door anoniem-1573996169 (0) , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

wimanmeijer (0), 14 jaar geleden

ook ik had daar last van bokken met wegrijden,opel kwaal ,zou toch niet kunnen voor een auto uit 2007,maar de dealer heb er een nieuwe koppelingsplaat ingezet maar dat hielp ook niet , weer terug bij een andere dealer die monteerde gelijk een komplete drukgroep in ,en dat hielp want nu rijd hij als zonnetje ....en m,n stuurinrichting ook versteld en ook werkt nu fantastich...maar allemaal onder garantie tijd van die 2 jaar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.