Opel Astra 1.8xe16v: Toerental valt niet snel dood bij het optrekken

Bouwjaar: 2001

Bij het optrekken van 1 naar 2 en naar 3 .enz.valt het toerental niet direkt naar beneden bij het optrekken. De wagen heeft wel lange tijd stilgestaan voor verkoop .Bij aankoop is de tank gevuld . Zou het kunnen dat de benzineleidingen of het toerentalfilter verstopt is ????.Hoe kan ik dit reinigen ???

Elegance

Geplaatst door Elegance (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ceesie1583 (0) PRO, 19 jaar geleden

opnieuw programmeren(dus nieuwe software) bij de opel dealer
groetjes ceesie

barry828 (0), 19 jaar geleden

ik heb ook het probleem dat bij doorschakelen hij lang blijft hangen maar ik heb een diesel weet niet of het zo hoort het is een 1,7 dti uit 07-2000 aangezien ik al meerdere keren heb gezien dat er word gesproken over software maar als ik bij de dealer kom word er niks over gezegd dus zou dat het kunnen zijn???
mvg barry

remco9422 (0) PRO, 19 jaar geleden

Mijn ouders hebben ook een Astra 1.8 16V uit 2003. Het was mij ook al meteen opgevallen dat deze steeds ff blijft hangen of zelfs omhoog schiet (bij chocken) tijdens het schakelen. Volgens mij is dit normaal. Of toch nieuwe software Ceesie ??

Gr.
Remco

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

hoort zo ivm milieu eisen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.