Opel Vectra: Toerenteller en snelheidsmeter doen het niet meer

Bouwjaar: 2000

Allen,

M'n Toerenteller en snelheidsmeter doen het van het ene op het andere moment niet meer, voor de rest werkt het hele dashboard naar behoren (verlichting, dag en kilometerteller => alles OK).

Ik niet heel technisch, maar heb wel begrepen dat toerenteller en snelheidsmeter hun data via 2 verschillende wegen krijgen, dus lijkt richting zekering te wijzen, maar die heb ik allemaal gecontroleerd.

Enig idee waar ik het moet zoeken?
Alvast bedankt!

Groet,........Eric

Eric2732

Geplaatst door Eric2732 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Willem12089 (0) PRO, 18 jaar geleden

Laten uitlezen bij dealer.

Willem

Eric2732 (0), 18 jaar geleden

Door omstandigheden nog geen mogelijheid gehad om de auto in te leveren bij de dealer. Een (niet Opel) garage heeft wel even gekeken, maar kon zo niets vinden => Voor nader onderzoek moet het dashboard eruit, hij had geinformeerd bij de dealer maar die vonden het ook een raar probleem. Echter sprak ik laatst een monteur die weer aangaf dat het een bekent probleem is met deze Vectra's, hij gaf aan dat het dashboard er inderdaad uit moet...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.