Opel Karl 2016: TPMS

Bouwjaar: 2016, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Bij de bandenwissel van de KARL gaat het steeds moeilijk om in de juiste set te komen zodat de claxon 2x gaat. Na vele malen opnieuw proberen gelukt het. Heb de Autel maxi diag MD 808 pro in 2018 gekocht, deze kan alle modules uitlezen, om eens te kijken wat er aan de hand is. Maar software van de autel gaat maar tot 2012. Zie voor verdere informatie bij mijn topic op algemeen , autel,

GRvP

Geplaatst door GRvP (0) PRO , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Karl? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

laurens allround (0) PRO, 5 jaar geleden

Als je de juiste banden spanning hebt gekozen, meestal bij Opel in te leren 2,8 bar

En dan heb je nie eens je tester nodig, dit Kun je gewoon doen met je cubb tpms apparatuur en of de losse tmps apparatuur van autel

De auto breng je via je instrumentenpaneel in de inleer modus , en zodra je met je apparatuur bij de band de sensor zoekt claxoneerd de auto 2x en gaat de raw branden bij de zijde waar je moet zijn!

GRvP (0) PRO, 5 jaar geleden

Mij Autel TS401 werkt goed als de auto in de inleer modus is, maar de auto in de inleer modus brengen is het probleem, of moet de TS401 al bij het eerste wiel liggen om in de inleer modus te komen. Zo staat het niet in de handleiding. Uiteindelijk door steeds opnieuw proberen lukt het. Mijn vraag en gevolg hierover gaat over Autel in het algemeen, zie topic in algemeen .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Karl of stel zelf een nieuwe vraag.