Opel Meriva: Trekhaak

Bouwjaar: 2009

Ik heb een opel meriva gekocht,maar nu wil ik er een trekhaak onder maken. Dus een op de sloop gekocht,maar nou hoor ik van de een dat de stekkerdoos een probleem kan worden. Vanaf een bepaald bouwjaar heb je een speciale stekkerdoos nodig zeggen ze,maar bij rondvragen hoor ik ook weer dat dat niet klopt. Ik wil hem er aanstaande zaterdag onder maken,maar wil wel graag voor die tijd weten wat mij te wachten staat met de elektra. Wie kan mij er meer over zeggen? Alvast bedankt

problem fiat

Geplaatst door problem fiat (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Meriva? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (985) PRO, 6 jaar geleden

De stekkerdoos als zodanig zal het probleem niet zijn , de keus is de ouderwetse 7 polige of de moderne 13 polige , ligt er aan wat je er achter gaat hangen.
Het vermeende probleem schuilt in de aansluiting van de kabel van de stekkerdoos op de bekabeling van de auto ivm canbus besturing , ik vermoed dat je hiervoor een speciaal aansluit setje nodig hebt , ik weet dat bij een zafira van dit bj. wel het geval was.
De box zit links achterin de auto , achter de bekleding.

problem fiat (0), 6 jaar geleden

Dank je wel,ik heb ook de Opel dealer gebeld. En die zegt dat bij de mariva a type nog geen kastje in zit,en gewoon op de bestaande bedrading aan kunt sluiten. Ik ga het zaterdag zien.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Meriva of stel zelf een nieuwe vraag.