Opel Omega: trekhaak

Bouwjaar: 2000, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0

hallo ik heb een opel omega b van 2000 en wil daar een trekhaak onder hebben nu mij vraag kan ik die er zo onder zetten zonder te boren . het is een sedan

wiemer.piek

Geplaatst door wiemer.piek (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

H.Honda (0), 17 jaar geleden

Beste Wiemer, ja je moet boren in je kofferbak. Heb het pas zelf gedaan en het is vrij simpel. Met de montage van de kabelboom en trh 2uurtjes bezig geweest. Veel SUC6.

wiemer.piek (0), 17 jaar geleden

oke dus dat valt mee maar nog even anders wat .de stekkerdoos kan ik die gewoon bij de achter lichten aansluiten in verband met de computer voor achterlicht kontrole of licht er een kabelboom

H.Honda (0), 17 jaar geleden

Beste Wiemer, ik heb gewoon de stekkerdoos van de achterlichten afgetapt en dat gaf geen problemen. Er is ook een kabelset met complete stekers te koop ,maar dan moet je ff op de site van h-base kijken. Of op de site van Brinks trekhaken. Bij mij gaat alles ok en de computer geeft geen storing aan.Suc6.

wiemer.piek (0), 17 jaar geleden

heel erg bedankt voor de info hier kan ik wat mee toch leuk zo'n site om elkaar verder te helpen
bedankt hoor

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.