Opel Vectra 2.0 DTI station: trillen bij het remmen

Bouwjaar: 1998

Ik heb het volgende probleem, ik heb rondom nieuwe schijven en remblokken op mijn auto laten zetten.
Na een maand begon bij het remmen mijn stuur te trillen. Vervolgens hebben ze bij de garage voor nieuwe schijven erop gezet(dachten dat het in de schijven zat)maar na een paar weken begon hij weer te trillen in het stuur wanneer ik rem. Vervolgens zijn de schijven voor opnieuw afgedraaid. Maar na een paar weken had ik hetzelfde probleem weer terug, bij het remmen begint de auto in het stuur te trillen. Ik heb dit probleem dus alleen bij het remmen. De auto heeft op dit moment 215000 km gelopen. Wat kan dit zijn!!!!!!!!!!

kuip128

Geplaatst door kuip128 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Butsman (0), 19 jaar geleden

Kan met de ABS te maken hebben. Bij sommige auto's (deze ook??) kun je veilig de ABS zekering er uit trekken, je remt dan gewoon zonder anti-blokkeer functie. Als hij dan goed remt dan weet je dat het daar aan ligt!

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

als de klachten na vervangen van de schijven even over zijn zal het in de remklauwen zitten. mogelijk blijven deze hangen, waardoor de schijven te warm worden en kromtrekken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.