Opel Vectra 2.5 V6: Trillen stuur

Bouwjaar: 1999

Misschien heeft één van jullie de oplossing voor mij.
Het volgende, bij 120 km per uur en hoger gaat het stuur trillen, en dat is knap vervelend. Er is al van alles aangedaan, banden laten uitlijnen, de auto balanceren, noem maar op. Maar wanneer ik 15 inch (winter) banden erop monteer is er niets aan de hand. Maar op het moment dat er 16 inch (all weather) banden opgaan begint het gedonder weer. Ik heb toen bij Henze Autobanden de auto laten nakijken en die kwam tot de conclusie dat er banden "onrond" waren. Maar om nu een goede band te vernieuwen (bij de dealer € 164,00) is ook weer zo wat en wat als het probleem hier niet mee is opgelost. Weg geld. Heeft iemand nog een andere oplossing voor dit nijpend probleem.

Ron

vlemee

Geplaatst door vlemee (60) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Opeltje (0) PRO, 20 jaar geleden

als de banden niet rond zijn krijg je dit probleem gewoon niet weg...je moet beginnen met goede banden.

vlemee (60), 20 jaar geleden

Hallo Opeltje,

Nu had ik ergens gelezen, dat je wat lucht uit je banden moet laten lopen. Vervolgens ermee rijden, hierdoor worden je banden warm en dan vervolgens weer op laten pompen, en dan zouden je banden de oorspronkelijke vorm terugkrijgen. Kan dit kloppen of is dit maar een fabeltje?

Ron

petertje8912 (0) PRO, 20 jaar geleden

dat is dus onzin Ron , als de banden onrond zijn is er maar een oplossing,nieuwe banden dus.........

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.