Opel astra 17dti: uit versnelling springen

Bouwjaar: 2000

Ik heb een probleem met de koppeling.Ik krijg hem bijna niet in eerste gezet,pook springt uit versnelling wanneer de koppeling gelost wordt.Na een paar keer proberen voel ik hem in zijn ligplaats springen.
Wat kan het probleem zijn?

michel7764

Geplaatst door michel7764 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

basje (0) PRO, 20 jaar geleden

komt de koppeling wel goed vrij??? dat kun je controleren door hem in de achterruit te zetten en als die dan kraakt komt die niet goed vrij.heb je ook niet de mat onder het pendaal liggen. Is het alleen de eerste of hebben de andere versnellingen ook problemen?? vr gr basje

michel7764 (0), 20 jaar geleden

de koppeling komt zonder problemen vrij! en mijn mat had ik daarvoor al gecontroleerd,het is enkel in 1ste en het is soms precies dat ik mijn versnellingspook verder kan duwen dan normaal,volgens de garage moeten tandwielen van 1ste en 2de vervangen worden en de koppeling!!! is dat normaal?

basje (0) PRO, 20 jaar geleden

ja op een afstand moeilijk te zeggen. anders moet je eens langs een andere garage om te kijken wat die er van zegt. vr gr basje

michel7764 (0), 20 jaar geleden

zal ik zeker zo vlug mogelijk es doen want het begint m'n kl... uit te hangen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.