Opel Zafira: Uitbouw Siemens NCDR 1100

Bouwjaar: 2002

Mijn CD (navigatie of gewone CD) wil niet in mijn speler blijven zitten. Ik denk dat het schoonmaken van oa de leeskop het probleem is. Nu wil ik deze NCDR 1100 uitbouwen. Na het losmaken van de 4 inbusboutjes aan de voorzijde zat de radio nog vast. Wie kan vertellen hoe ik de radio kan demonteren zodat ik hem kan laten maken.

Neetje

Geplaatst door Neetje (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Zafira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

Zijn speciale pennen voor nodig, die je er in moet steken om de radio er uit te trekken en los te maken van zijn blokering

Neetje (0), 19 jaar geleden

Aha, en die heb ik natuurlijk niet. Misschien te krijgen bij Opel dealer?

Pjotr 156 (0), 19 jaar geleden

gewoon naar een automaterialenzaak gaan
hebben ze ze ook wel
en veel goedkoper dan dealer

Pjotr

Zafira12389 (0), 18 jaar geleden

Heeft iemand ervaring met de leeskop van een cd-speler (NIET van cd-wisselaar) van een Opel-wagen, gekuist te hebben?

Kan dat simpelweg met een cd-cleaner, of doen ze het bij Opel ook zelf, wanneer je je de wagen binnen brengt voor onderhoud?

Ik denk dat een cd-cleaner niet helpt, endat je dan op je boordcomputer het volgende te lezen krijgt: "gelieve de cd met gedrukte zijde naar boven, erin te steken".

Wie heeft ervaring? Ik vermoed dat het aan de leeskop zit, want NIEUWE cd's blijft hij soms haperen, of slaat hij stukjes over.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Zafira of stel zelf een nieuwe vraag.