Opel Astra: uitlezen foutcodes astra

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: Z 2.2 SE

Goedenavond

Ik plaats deze opnieuw omdat de eerste keer de autogegevens in het kadertje de mist in zijn gegaan en dat zoekt moeilijk voor de liefhebber.

op 8 september plaatste ik in dit forum een probleem met een Bertone coupé inzake het regelmatig branden van het uitlaatgascontrolelampje en het ESP lampje. Geen reacties hierop gehad.
Ik ben een beetje door het forum heengefietst om soortgelijke problemen te bekijken (dat zijn er nogal wat) en nu heb ik nog een vraag: wat wordt er gezien bij het uitlezen van de foutcode's. Moet er naar een specifiek probleem worden gezocht of komt gewoon alles tevoorschijn. Bij het uitlezen van mijn auto is alleen een foutcode voor het uitlaatgascontrole lampje gevonden omdat de monteur niet had begrepen dat het ESP lampje ook had gebrand. De auto is namelijk bij de servicebeurt afgeleverd met een brandend uitlaatgascontrole lampje maar op dat moment brandde het ESP lampje niet. Ik had het wel gemeld maar dat is niet doorgegeven door de receptie. Daar had hij dan apart naar moeten zoeken, was de melding. Voor zover ik weet zou de module alle voorgekomen storingen moeten vasthouden, of er tijdens het zoeken nou een lampje brandt of niet.

Bij voorbaat dank voor een reactie.

polderbaan

Geplaatst door polderbaan (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

polderbaan (0), 17 jaar geleden

Ok, duidelijk, bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.