Opel Astra 1.6XEL Station: Uitvallen onder het rijden.

Bouwjaar: 1996

Vorige week reed ik met mijn Opel op de autosnelweg en onder het rijden viel hij opeens stil. Ik kon tijdens het rijden wel weer starten wat hij ook ineens deed. Ook een koude start doet hij gewoon. Tijdens het rijden ging er wel eerst een oranje lampje aan met een bliksempje er middenin. En tijdens het uitvallen gingen de lampjes zoals olie, dat oranje bliksemlampje en nog een ander aan. De bout van het vacuum-gedeelte was losgetrild en deze is weer vastgezet. Ik dacht dat mijn klachen over waren maar niet. Hij viel dus nog gewoon uit. Is er iemand bekend met dit probleem? Laat mij dan aub weten waar het aan ligt want ik weet het niet meer.
Alvast bedankt,

Patrick

Patrick Astra

Geplaatst door Patrick Astra (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

AstraGT740 (0), 20 jaar geleden

Ja dat oranje lampje is van de motormanagment, je kan het laten uitlezen en die zal je zeggen wat er mis mee is.
Dat olie lampje en andere lampjes gaan branden als motor afslaat is normaal, want dat is hetzelfde als je de auto op contact zet, dan branden er ook allerlei lampjes.

Ik kan verder niet helpen, ben geen expert :) Wat ik zou zeggen laat de ECU uitlezen bij een garage

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.