Opel Combo 2020: update kaarten GPS

Bouwjaar: 2020, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat

Ik heb een Opel combo Life automaat met het Multimedia Navi Pro systeem. Zou iemand mij kunnen zeggen waar ik de nieuwe kaart update kan downloaden, want noch in de MyOpel app als op de MyOpel website en zelfs Opel België weet hierover niets te zeggen, alhoewel ik daar 4x per jaar recht op heb.

JoBell

Geplaatst door JoBell , lid sinds 1 jaar geleden

3 Reacties

kaleido 1 PRO, 1 jaar geleden

De dealer moet je hier gewoon mee helpen .

JdeP, 1 jaar geleden

Hier? https://opel.navigation.com/home/nl_NL/O...

Succes

check

Beste antwoord, geplaatst door JoBell, 1 jaar geleden

Blijkbaar waren de garagehouders niet op de hoogte dat voor de nieuwe Combo er een gratis update van de kaarten per kwartaal beloofd was, of zij dachten dat dit via de app Myopel zou meegedeeld worden, maar niets was minder waar. Ook Opel België wist me geen raad te geven. Pas nadat ik toevallig op de website van de Nederlandse garage Lieuwens ( https://www.liewesroden.nl/gratis-naviga... ) zag dat men als laatste de kaart van kwartaal 3 2020 had en in BelgIë niet, vond men toch ook dat Opel hier serieus gefaald had. Na aandringen bij Opel België kreeg ik de belofte dat men weldra een nieuwe update ter beschikking zou stellen. Nu maar hopen!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Combo of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.