Opel Vectra: VDO 4200 RS en stuurwiel bediening werkt wel

Bouwjaar: 1996, Motorcode: X16XEL

Voor diegenen die het interseert.
De VDO dayton 4200 is wel aan te sluiten op stuurwielbediening in tegenstellimg tot een oud bericht op deze site. Ik heb hem vandaag ingebouwd en werkt perfect. Tevens geluid van de carkit via de radio/speakers.

Gr.

Martin

martinjansman

Geplaatst door martinjansman (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Jeroen-opel (0), 17 jaar geleden

En hoe is dit aangesloten dan. Heb je hier nog speciale dingen voor moeten doen..?
Ik heb zelf ook een 4200 rs en stuurbediening..

martinjansman (0), 17 jaar geleden

Bij Halfords kun je VDO adapterkabel MA 1930 bestellen. (zie ook www.vdodayton.com bij kabeladapters) Deze is speciaal voor opels met stuurwielbediening. Dan kun je zowel radio/cd alswel navigatie op je stuur bedienen. Dan is ook direct de geschakelde en continue plus omgeruild. Inpluggen en klaar. Als je een Carkit hebt moet je nog wel de mute draad en eventueel de telefoon ingang erbij maken. (zitten niet in deze kabel adapter) Dit heb ik gedaan door uit een oude adapterkabel de draden met pennen te halen en deze erbij te steken.

Gr.

Martin

Jeroen-opel (0), 17 jaar geleden

Thnx, dit zal ik zeker eens gaan proberen. ik heb op dit moment ook mijn carkit via de ingang van de vdo geschakeld, maar als de kabel binnen is ga ik dit eens in zijn geheel ompluggen. maar dat zal wel gaan lukken.

gr, Jeroen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.