Opel Vectra: Vectra 3.2 gts valt soms uit en start dan na 2 minuten pas weer?

Bouwjaar: 2002, Brandstof: LPG, Motorcode: 3.2

Hoi allemaal,

Nou mijj Vectra doet sinds vorige week raar soms hij doet doet dit euvel afentoe onder het rijden als ik afrem en dan slaat hij af en dan start hij gewoon niet.....het lijk net alsof iets dichtslaat starten zonder ook maar de intensie om aan te slaan ...2 minuten wachten of iets langet resulteert altijd weer in starten en rijden??? Hij doet dit ook als hij stil staat na een ritje....krijg geen foutmeldingen op het boordcopurer etc iemand enig idee wat dit kan zijn?

En trouwens onder het afremmen als hij afslaat en als ik dan nog zat vaart heb laat ik hem wel gewoon aanslaan door koppeling op te laten komen in zijn 2 aleen dan als hij aanslaat krijg ik het icoontje van de antieslip te zien in het dash wat ook weet verdwijnt nat het van contact afzetten... Wie heeft tips?

dieno

Geplaatst door dieno (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jackvectrac2.0ne (0), 11 jaar geleden

Kan de krukassensor zijn. Als de motor dan iets afkoelt start de motor weer zonder problemen.

dieno (0), 11 jaar geleden

Hoi bedankt voor je reactie ik vermoede dat ook al dat het de nokkenassensor was ik laat hem straks om 3 uur even uitlezen dan weet ik het zeke....tenminste met uitlezen kun je toch een defecte nokkenassensor detecteren niet soms?

jackvectrac2.0ne (0), 11 jaar geleden

Ja met uitlezen moeten ze een defecte nokkenas en krukas sensor kunnen vinden.

Gebruik voor het vervangen alleen originele onderdelen. De v6 motoren kunnen niet tegen imitatie.

dieno (0), 11 jaar geleden

Was inderdaad de bdp sensor oftewel krukassensor...ik heb de sensor nu maar iemand mischien die een tekening heeft waar die zich bevindt? Ik vind hem niet...of ok kijk er telkena net overheen...vroeger had je ook een soort online how to op autodns.nl meen ik maar dat bestaat niet meer iemand meer info?

jackvectrac2.0ne (0), 11 jaar geleden

Deze zit bij de olie filter.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.