Opel Vectra: Vectra-B / 2.0ltr

Bouwjaar: 1996

Heb het volgende probleem. Mijn Vectra blijft niet goed stationair draaien en als ik mijn koppeling indruk om af te remmen slaat hij af. (Erg leuk als je in de stad rijdt). Het gebeurt ook dat bij stilstand, het toerental bij de 1500 even blijft hangen, maar dan slaat hij na enkele seconden zeker af. Als ik op hoge snelheid mijn koppeling intrap om te kijken hoe die reageert, wordt mijn toerental een jojo.
Heb hem hiervoor reeds een grote beurt laten geven, daarna terug gegaan om de bougieskabels te laten vervangen en vorig week het gaskleppenhuis laten schoonmaken en nakijken (deze was verder in orde). Dit laatste hielp in zoverre dat de motor de eerste paar dagen de schommelingen beter kon corrigeren. Maar sinds gisteren terug bij af.
Heeft iemand nog andere ideeën, want de rekening loopt nu wel erg op.

WD

Geplaatst door WD (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Theo11323 (0), 18 jaar geleden

Hallo je kan alle vacciumslangetjes even nalopen als ze nog goed zijn, valselucht kan de boosdoener zijn.

Willem12089 (0) PRO, 18 jaar geleden

Is met het gasklep ook de LFR (stationairsteller) schoon gemaakt??

er schijnt op de 1.8 / 2.0 een wijziging geweest te zijn op de carter ventilatie omdat slecht lopen doet veroorzaken

Willem

jacobs4845 (0), 18 jaar geleden

hallo heb het zelfde gehad bij mijn vectra eerst lfr schoongemaakt toen ging het weer een paar maanden goed echter probleem kwam weer terug toen lfr vervangen probleem is nu over ps je moet opde site van opeltje kijken daar staat precies omschreven hoe je deze lfr moet vervangen www.opeltje.nl mvg ko

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.