Opel Vectra 2001: vectra y22dtr slaat slecht aan

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorinhoud (cc): 2200

y22 dtr slaar slecht/niet snel genoeg aan.

Het volgende heb ik eraan gedaan:
pomptiming controleren.
retourslangen vervangen.
verstuiverringentjes vervangen.
gloeibougies vervangen.
in 2004 is de pomp vervangen.

Wie nog iedeen?

mvrg knillus

venedijk

Geplaatst door venedijk (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

marrijs (0) PRO, 18 jaar geleden

Heb dit vorige week nog aan de hand gehad, valse lucht langs leidingen van brandstoffilterhuis; nieuw deksel 50 euro ex.

Succes!!

Rein9369 (0) PRO, 18 jaar geleden

filterhuis ook 2x gehad, 1x afdichtringen op brandstofpomp, 1x brandstof toevoerleiding,(die naast het kleppendeksel loopt) zat een heel klein gat in. Om het filterhuis te controleren, haal ik vaak de aanvoer en retour los van het huis, en verbind ze door doormiddel van een stuk doorzichtig slang. Een nacht laten staan, smorgens starten, loopt hij goed dan moet je het zoeken in het filterhuis.

Loopt hij nog steeds niet goed dan de motor warmdraaiien, afzetten en direct een klem(byv. griptang) op de doorzichtige slang zetten, wachten, en kijken of er lucht komt, komt het na de tang moet je het onder de motorkap zoeken, zit het voor de tang waarschijnlijk de tank of de aanvoerleidingen. Mijn ervaring is dat het meest onder de motorkap zit

Veel succes!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.