Opel Corsa: veel lawaai

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

IK heb sinds een week of zes een Opel Corsa Njoy 1.2 en iedere keer als ik overschakel van de eerste t/m de vijfde versnelling dan is het net of het gas pendaal blijft hangen,ik ben hiermee terug gegaan naar de Opel dealer,ze hebben de software opnieuw afgesteld,maar het probleem is nog steeds niet verholpen!!!
Wat kan er hier aan de hand zijn want ik weet het ook niet meer,het verbruik ligt op 1:14 dan wel te verstaan op de korte stukken,voor de verdere rest loopt de auto perfect,verder niks op aan te merken.
Volgens de Opel dealer was dit gewoon een normale situatie,een collega van mij heeft precies de zelfde auto en
hierbij hoor je totaal niks
Kan mij hier iemand mee verder helpen?
b.v.d

Gegroet Har

teamhar

Geplaatst door teamhar (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

andreas08 (0) PRO, 16 jaar geleden

dit is een normaal verschijnsel bij de huidige auto,s ik heb het geconstateerd toen ik bij een kruising aan kwam rijden en ik nog optrok een fietser van rechts aankwam waardoor ik moest remmen op dat moment zei mijn vrouw waarom geef je gas zag je de fietser niet hierdoor werd ik er opmerkzaam gemaakt
dit al bij vele auto,s geconstateerd en diverse merken
een deel heeft te maken met software en een deel te maken met milieu eisen waardoor het gaspedaal opgevangen wordt om vervuiling tegen te gaan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.