Opel Astra 2000: ventielaters na monteren koppakking

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: X16SZR, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 55

k heb een koppakking vernieuwd en nu start hij wel . maar na 10seconde gaan de ventilaters van de radiateur en van de airco vollenbak draaien . En er gaat een lampje branden op het dasbord .( elektronische gestuurde motorkoeling ) .er zit genoeg koelvloeistof in . kan mij iemand uitleggen wat dat kan zijn . heb ik iets vergeten of verkeerd aangesloten .

evanjolen@zeelandnet.nl

Geplaatst door evanjolen@zeelandnet.nl (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

1 jaar geleden - Highway

Nog lucht in het koelsysteem? uitlezen bij de meeste foutcodes gaat de koelfan draaien.

1 jaar geleden - evanjolen@zeelandnet.nl

hoe ontlucht je het dan . zit er ergens een ontluchtingsnippel

1 jaar geleden - Highway

meestal op de slang of bij de thermostaat. als er na 10 sec is de thermostaat niet open dus als je het kunt uitlezen kun je de temperatuur in de gaten houden. Geen stekker vergeten

1 jaar geleden - harry4203

Deze auto's ontluchten zich in principe gewoon zelf. denk ook dat er ergens iets mis is gegaan.(stekker vergeten, draad klem.......

1 jaar geleden - evanjolen@zeelandnet.nl

ik zie dat er nog een rood zwarte stekker los hang , van de kabelboom . Het is een kleine aftakking van de kabelboom . dus kan niet ver weg zijn , maar ik zal echt niet weten waar die in moet . hij zit achter de carberateur,of hoe zo ding ook heet . heeft iemand een foto of zo waar die kabel in moet . heb al gedacht om naar de sloop te gaan of er ook zo auto staat,weet ik precies waar die in moet . dan is waarschijnlijk ,de storing ook op gelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.