Opel astra 2.0 DTH Van: verbruik? en storing?

Bouwjaar: 2002

Kan iemand mij vertellen wat het verbruik van zo'n astra mag zijn? Op lange afstanden kan ik net geen 1:15 halen met stadsritten (en rustige rijstijl)nog geen 1:13.
Verder heb ik vooral met koude motor een probleem met trekkracht. Als ik een constante snelheid rij tussen de 2500 en 3000 toeren en ik laat het gaspedaal een klein beetje terug komen dan lijkt alsof de auto juist nog even doortrekt. (alsof de turbo druk gaat leveren) Zelf dacht ik aan een vacuum probleem maar die is voldoende en er is geen lekkage. Het storingslampje gaat niet branden en de auto loopt verder goed.

Dieseltje2232

Geplaatst door Dieseltje2232 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

astra720 (0) PRO, 18 jaar geleden

probeer eens een andere luchtvolumemeter

Dieseltje2232 (0) PRO, 18 jaar geleden

Met mijn eigen tester kom ik niet in het systeem, van de week ga ik naar de dealer. Heb zelf ook aan de luchtmassa meter gedacht maar van volkswagen ken ik het defect en dan zakt het vermnogen in op hogere toeren. Bij mijn Astra lijkt het meer de werking van de Turbo te zijn. Bij navraag lijkt het verbruik van 1:14 tot 1:16 normaal te zijn!!!!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.