Opel Astra: Verlichting kachelunit Astra G defect

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel

Hoi,

ook hier weer een Astra met dedefecte kachelunitverlichting en ook de lampjes van de recirculatieknop en die andere doen het niet meer. Alleen: mijn probleem is dat ik niet ál te technisch ben.. Ik vond wel een oplossing als "kan via het gat van de radio" of iets.. Heb die er al uit dus kijk in het binnenwerk. Maar nu? Kan iemand me in een stappenplan-achtig-iets uitleggen hoe ik nu verder ga? En hoeveel en wat voor type lampjes heb ik nodig?

Alvast bedankt !! groeten Arno

ArnoJanssen

Geplaatst door ArnoJanssen (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

MAQster (0), 16 jaar geleden

je moet je voorpaneeltje erdan afschroeven om daar bij de komen is opzich best makkelijk te doen ben zelf ook een leek en zelfs ik kan het :)

ArnoJanssen (0), 16 jaar geleden

Maarrr, hoe doe je dat dan ?

MAQster (0), 16 jaar geleden

bij mijn astra uit 99 lijkt me zelfde model zie je 2 kleine schroefjes zitten bovenin waar het paneel stopt

ik denk dat het tork is aangezien vrijwel alles bij de opel tork schroefjes zijn

ArnoJanssen (0), 16 jaar geleden

Ah, die zie je dus zitten als je in het open stuk dashboard kijkt?

MAQster (0), 16 jaar geleden

je ziet ze zowiezo zitten bij mij wel iig, maybe dat je er 2 dopjes bij jou op zitten? durf ik je zo niet te zeggen maar al heb je die schroefjes te pakken kan je hem er volgens mij zou uit schuif de rest moet zichzelf wel uitwijzen, al doe je dat even bij daglicht moet je er wel komen denk ik zo er valt iig niets te verprutsen, alleen gebruik wel een tork sleuteltje want al draai je hem dol ben je verder van huis

ArnoJanssen (0), 16 jaar geleden

Torx heb ik ja, zal er morgen eens naar gaan kijken.. Kun je dan ook bij die lampjes komen van de knopjes die daar zitten voor recirculatie enzo? En hoeveel lampjes en van welk type zijn het alles bij elkaar?

MAQster (0), 16 jaar geleden

voglens mij zitten er 3 naast elkaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.