Opel Astra-f 1.6 Young: verlichting middenconsole

Bouwjaar: 1994

Ik heb een probleem met mijn astra: de middenconsole-verlichting werkt niet goed meer.

Nu ben ik aan het prutsen gegaan om de middenconsole eraf te halen, maar de aanjager knop (middelste van de drie) kan ik niet los krijgen. Ook lijkt het stuk plastic helemaal tot het stuur door te lopen. Heeft iemand een idee om dit geheel los te krijgen, zodat ik de lampjes kan vervangen?

hier een aantal foto's om het beeld te verduidelijken:

http://img.photobucket.com/albums/v188/r...

http://img.photobucket.com/albums/v188/r...

Astra'94

Geplaatst door Astra'94 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

MartijnGR (0) PRO, 19 jaar geleden

Is dit geen schakelaar die er navoren uit moet? Was bij de voorgaande types namelijk wel zo... deze zaten erin geklemt met 2 weerhaakjes aan de beide zijkanten.

Als de lampjes stuk zijn van de temperatuur kan je deze ook vervangen door het gat van de radio... Het is wel ff geprust maar je kan dr bij, meer op gevoel dan dat je het kan zien...
Wel uitkijken als dr een code op de radio zit!!

Willem12089 (0) PRO, 19 jaar geleden

Als je de radio + slede eruit haalt dan kan je bij de twee lichtjes bovenaan die zie je dan zitten. hoef je niet heel t middenconsole los te maken(draadjes zie je zo zitten)

In de knop (achterruit verwarmings lampje): aan de onderkant van de aanjager schakelaar zit een gaatje (schak. uittrekken) daar doe je een dun voorwerp in steken (dan druk je iets in) dan kan je de knop eraf trekken en daan aan de lipjes aan de zijkant van de schak trek je de schak. eruit daar zit t lampje.

Willem

Astra'94 (0), 19 jaar geleden

oke bedankt! ik zal dit weekend ff kijken.

Frank

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.