Opel Combo 2007: Vernieuwen antenne

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel

De antenne van mijn voertuig is defect en zou deze graag vervangen. Maar de zoektocht naar een geschikte antenne is precies moeilijker dan gedacht. Het is het complete systeem die moet vervangen worden(de montage aan het dak). Ik heb mijn ogen laten vallen op https://www.conrad.be/p/rcs-systeme-ante... maar de vraag is natuurlijk zal dit wel gaan?

rataplantje

Geplaatst door rataplantje (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Combo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Shadowranger (0), 8 jaar geleden

Wat mankeert er precies aan? Is het alleen de opschroefbare antenne die ontbreekt? Die kun je zo van een sloop halen. Wat ik zie op jouw foto's is een actieve antenne-eenheid die gevoed moet worden vanwege de versterker in de voet. In principe kun je deze vervangen door een universeel passende actieve versie als je zelf maar de aansluitingen maakt/ overzet van deze antennevoet. Of die van Conrad geschikt is kan ik je niet zeggen, maar denk het niet.

Averdonk (0) PRO, 8 jaar geleden

En waarom geen originele er op? Dat past altijd..........

guyleroi (0), 8 jaar geleden

ik zou om allel ongemak te vermijden een origineel set aanschaffen

kleijn (0), 8 jaar geleden

En antenne van navi is anders als gewone radio

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Combo of stel zelf een nieuwe vraag.