Opel Omega: verschrikkelijk rook en vlammetjes onder de kap ????

Bouwjaar: 1998

hoi op de terugweg van oostenrijk op eeen gegeven ogenblik veel rook achter de auto en onde de dashbord vandaan liep al heel slecht op gas en moest steeds terug op benzine verder vlak naast de oliepeilstok was er sprake van kleine vlammetjes de auto staat nog in duitsland voor repatrieiering wat zou het kunnen zijn !!!! de tempratuur van de auto was niet hoog ik reed 140 moet toch kunnen met een 2.5 liter auto ook plofte hij af en toe op gas

dereca

Geplaatst door dereca (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

mvdkant (0), 19 jaar geleden

benzine lekkage uit de cilinder of een leiding? benzine schijnt niet in brand te vliegen als het op een hete uitlaat valt heb ik ergens gelezen. benzine gaat koken en verdampen dus denk ik dat er onder de benzinelekkage een stekkerverbinding zit waar benzine in is gelopen en de benzine heeft doen ontbranden d.m.v. kortsluiting zodat je dus een brandje in de motorruimte krijgt. ik kan er naast zitten maar misschien ook niet.

gr.
martin.

rottieroodmax (0), 19 jaar geleden

klopt,benzine zelf brand niet maar het zijn de dampen die voor de brand zorgen.Je kan met een "gerust" hart een lucifer in een plas benzine gooien maar branden hoo maar.De dampen in vermenging met zuurstof zorgen voor de brand.

MartijnGR (0) PRO, 19 jaar geleden

Droge blaadjes in en op de motor(ruimte)???

Hans4037 (0) PRO, 19 jaar geleden

Dat is ontbranding in het inlaat systeem (backfire) en richt grote schade aan.

Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.