Opel Combo: versnellingsbak en motorsteun

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.7 dtl

Hallo, ik heb een Opel Combo C 1.7 dtl uit 2003 waarbij de de auto met gasgeven uit de 5e versnelling schiet. Hij schakelt verder goed, ook naar 5. Alleen als ik dan gasgeef in zijn 5 dan schiet hij er dus weer uit. Als ik de pook met mijn vinger tegen hou dan blijft hij wel in de 5e versnelling. Er zit wel wat speling op het schakelmechaniek die ik wil vervangen. Nu viel het me op dat het motorblok een beetje scheef hangt. Als ik gehurkt voor de auto zit en over de slotplaat kijk hangt het blok aan de linkerkant van de auto/versnellingsbakkant 1,5 a 2 cm lager. Hoort dat zo of moet de motorsteun vervangen worden en zou dit het probleem met de 5e versnelling ook kunnen veroorzaken?

Marcel1976

Geplaatst door Marcel1976 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Combo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

69martin (0), 9 jaar geleden

Als er een motorsteun kapot is kan hij idd uit zijn versnelling schieten, want dan kantelt hij te ver door, maar dan zou hij ook uit zijn andere versnellingen moeten schieten. Daarom denk ik eerder dat het probleem in je versnellingsbak zit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Combo of stel zelf een nieuwe vraag.