Opel Vivaro: vivaro 2.5cdti slaat niet meer aan

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel

Ik heb hier een opel vivaro 2.5 cdti
Hij slaat niet meer aan wie weet waar het aan kan liggen

kever417

Geplaatst door kever417 (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vivaro? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

garageburgwal (0) PRO, 15 jaar geleden

Uitlezen...

marcel7031 (0) PRO, 15 jaar geleden

Ze kunnen wel eens vervelend zijn met de startblokkering.
Als je een beetje remmenreiniger inspuit blijft hij dan wel lopen?
OT sensor dan?

alfons262 (0) PRO, 15 jaar geleden

verstuivers lek,krukassensor,brandstoffilter,blabla,dus uit laten lezen en dan pas sleutelen!

garageburgwal (0) PRO, 15 jaar geleden

gewoon eerst met uitlezen beginnen.. te zot voor woorden om het niet te doen, kan tientallen oorzaken hebben..

autonijland (0) PRO, 15 jaar geleden

noodschakelaar onder motorkap controleren(start anders wel maar slaat niet aan) en dan eventueel verder gaan met controle bransstof systeem (retour verstuivers/pomp wel aanzuigt(met vacuum meter achter op in gang pomp) en de rest op kleine scheurtjes kunstofleidingen komt alle maal voor)

dupl-u-2606-5dd1472bea6fc+spiderman (0) PRO, 15 jaar geleden

reserve sleutel proberen
groetjes
jb de kort

chipih (0), 15 jaar geleden

Ik heb hetzelfde probleem met mijn corsa 1.7 dti. Hij start wel maar slaat niet aan! Nu heb ik onlangs mijn dieselpomp laten reviseren en er opgezet. Nu startte hij wel maar daarna viel hij uit en wil hij niet meer starten! Nou zei de monteur dat ik er nieuwe brandstoffilter in het eheel met kast en al op moest zetten want hij hapte valse lucht. Maar daarna probleem bog steeds niet opgelost starttte en 1 dag later niet meer, nu ging ik naar de opeldealer en die deden er remmenreiniger en hij starrte meteen. maar eind vd avond weer t zelfde wilde niet starrtte. hij start wel maar lijkt alsof hij net niet wil aanslaan. Nu zie ik dat iemand zei ot sensor? wa is dat precies en wat kost zoiets?? en s de kans groot dat dat het s?

Opeltje (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=chipih]Ik heb hetzelfde probleem met mijn corsa 1.7 dti. Hij start wel maar slaat niet aan! Nu heb ik onlangs mijn dieselpomp laten reviseren en er opgezet. Nu startte hij wel maar daarna viel hij uit en wil hij niet meer starten! Nou zei de monteur dat ik er nieuwe brandstoffilter in het eheel met kast en al op moest zetten want hij hapte valse lucht. Maar daarna probleem bog steeds niet opgelost starttte en 1 dag later niet meer, nu ging ik naar de opeldealer en die deden er remmenreiniger en hij starrte meteen. maar eind vd avond weer t zelfde wilde niet starrtte. hij start wel maar lijkt alsof hij net niet wil aanslaan. Nu zie ik dat iemand zei ot sensor? wa is dat precies en wat kost zoiets?? en s de kans groot dat dat het s?[/quote]
mischien is het handiger om er een eigen nieuwe topic over te gaan beginnen???

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vivaro of stel zelf een nieuwe vraag.