Opel Vivaro: gepiep van onder de motorkap

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 tdi

hey,

Ik heb een nieuwe vivaro aangeschaft en heb er een muziekinstalatie geïnstaleerd.
Nu blijkt dat er een probleem is.
Ik moest alle zetels eruit halen om mijn kabels te leggen.
Ook heb ik onder de zetels een kabeltje van de wagen zelf er moetten uittrekken van de airbag want anders kon ik de zetels er niet uithalen.
Na volledige instalatie van de radio wou ik de radio testen maar was wel vergeten die kabeltjes van de airbag er terug in te steken.
Na het starten van de auto kreeg ik te zien dat er een electrisch probleem was met de airbag. Ik heb toen die kabeltjes van de airbag er weer ingestoken , en die melding kwam er niet meer op maar
als ik nu de sleutel in het contact steek krijg ik een piepend geluid van onder de motorkap. (ik weet wel niet of dit voordien ook zo was, heb daar toen ni echt op gelet)
Iemand enig idee wat dit zou kunnen zijn??
Of is dit iets doodnormaal, want ik krijg geen brandend lampeke of indicatie op het dashbord.

janhey

Geplaatst door janhey (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vivaro? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ton11585 (0), 15 jaar geleden

waarom installeer je bij een nieuwe auto zelf je radio,dat hoort de garage te doen ,nu kost het ook je garantie
tenminste zo gaat dat in nederland

janhey (0), 15 jaar geleden

tgoh ja achteraf bekeken was dit idd een stoeme zet van mij, alhoewel, hier spaar je zomaar eventjes 350€ op om het zelf te doen. Bij mijn andere autos (3) heb ik dit altijd zelf gedaan en heb er nooit problemen bij ondervonden. Nuja weet ik ook niet of ik inderdaad iets verkeerd heb gedaan, en of het gepiep iets doodnormaal is en wat ervoor ook al was. Ik zoek dus mensen die ook met een nieuwe opel vivaro rondrijden die misschien is eventjes willen gaan luisteren aan of onder de motorkap als de de sleutel in het contact hebben gestoken en 1 klein toer hebben gedraait met de sleutel.

grtz,
Jan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vivaro of stel zelf een nieuwe vraag.