Opel Vivaro: vivaro 2900 h1l2 ecoflex 2.5 cdti aoutomaat schakel handbak ding

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5

Probleem info display km teller toeren teller . Bij weg rijden doet alles het , onderweg valt alles uit . Verlichting brand dan nog wel . Na opnieuw opstarten werkt alles weer . Cruise valt ook zo nu en dan uit . Eerder al een probleem geweest met diesel injectie systeem , is daar voor terug geweest en tot nu toe geen probleem meer mee (propje in een leiding ) ong 3 weken terug opgelost ?
Iemand hier een antwoord op??

Tech-center

Geplaatst door Tech-center (0) PRO , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vivaro? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

moderator (0) PRO, 11 jaar geleden

2012? Garantie dealer?

Tech-center (0) PRO, 11 jaar geleden

Ja zeker dealer . daar is ie geweest. Ik snap niet dat opel een Renault bus in zijn pakket heeft . Maar dit is een kennis die zich heeft laten verleiden een vivaro tekopen . Moet ook kunnen , niet alle autos zijn slecht . Maar na alles ingepakt en op weg naar het zuiden stonden ze al met pech in Belgie . injector storing . er stond ms 500 km op de teller . (echt nieuw dus ) nadat ze terug zijn is de auto/bus bij de dealer geweest . Propje in de leiding enz , nu weer goed. maar zie eerder verhaal . Daarom vraag ik zijn er mensen die daar iets over kunnen toelichten?

downforthecause (0) PRO, 11 jaar geleden

Is de motorecu geupdate met nieuwe software toen de auto voor zijn reparatie was vorige keer? Zoja, laat ze eens de nieuwere software erin laten zetten (evt. de dealer zijn buitendienstopl. laten bekijken.)

Tech-center (0) PRO, 11 jaar geleden

Nou ik neem aan dat er nieuwe software inzit . Dat ding is ook nieuw , zou niet best zijn als je elke maand een update moet gaan halen . Maar dat die display er mee stopt is appart .

ceesie1583 (0) PRO, 11 jaar geleden

Hoi
Combi instrument opnieuw programmeren
pas op deze kan foutmeldingen geven dan gewoon opnieuw programmeren

Groetjes ceesie

downforthecause (0) PRO, 11 jaar geleden

Hij heeft gelijk ik bedoelde ook het instrument ipv. de motor-ecu...Maar er is een buitendienst oplossing van bij de lokale opeldealer zoals ik al zei en die ze toch echt moeten kunnen terugvinden.

Tech-center (0) PRO, 11 jaar geleden

Nieuw probleem zelfde bus . Bij temperaturen onder 5 graden . Koude start , motor slaat aan , je kiest een stand (voor of achteruit ) er gebeurd niets .
Geen beweging in het voertuig te krijgen . Na een kwartier een nieuwe poging. Je start , hij loopt , je selecteert D , en alles doet het gewoon . Rijd weer als normaal . ( de display bestuurder werkte wel gewoon tijdens deze beide acties )

D1854 (0) PRO, 11 jaar geleden

Ik denk dat je hier met serieuze problemen zit op massa aansluitingen
Dirk

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vivaro of stel zelf een nieuwe vraag.