Opel Vivaro: vivaro slippende koppeling TEC schift

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2500

De koppeling van men vivaro TECschift slipt in 3de 4de en 5de versnelling , al een herprogramatie van de software gekregen maar dit helpt niet .
de garage heeft dit probleem gemeld bij opel belgie maar ze hebben dit nog niet voor gehad . mischien heeft iemand van jullie dit al voor gehad en kan mij en de garage voort helpen .

de wagen heeft nu 35000km maar is altijd geladen +- 2800 kg

mvg david

kings

Geplaatst door kings (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vivaro? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

longdude6634 (0), 14 jaar geleden

2009? Dan heb je toch nog wel garantie??

AstraKieft (0), 14 jaar geleden

Lijkt mij ook...of valt slijtage daar niet onder...lijkt mij slijtage toch?

kings (0), 14 jaar geleden

ja natuurlijk is dit garantie{hij is nog maar 7 maanden} maar ik wil ook een oplossing zoeken mischien iets dat ze over het hoofd zien .ik kan bijna niet zonder men vivaro omdat deze als servcebus dient en als hij bij de dealer staat kan ik ni veel werken , de dealer doet zen uiterste best zeker geen klagen over maar de koppeling slipt al 15000km en nog altijd het probleem ni achter haalt daarmee een beetje zoeken en wat meedenken kan nooit geen kwaad .

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Dus je rijd al 20.000 met een 'slippende koppeling' ?

Ook al heb je de bus nodig, gewoon weg brengen en het probleem laten verhelpen, ga er zeker niet zelf aan klooien als je garantie hebt..

kings (0), 14 jaar geleden

[quote=stefan84]Dus je rijd al 20.000 met een 'slippende koppeling' ?

Ook al heb je de bus nodig, gewoon weg brengen en het probleem laten verhelpen, ga er zeker niet zelf aan klooien als je garantie hebt..[/quote]
het was ook niet men bedoeling om er zelf aan te werken , maar een beetje rond horen wat andere mensen hiervan denken kan nooit gene kwaad .

tot circa 28000km had de koppeling het doorslippen maar met momenten en als ik in de garage was en de monteur ging er mee rijden dan had de auto het weer niet , .ook moeilijk voor de garage om dit probleem te vinden . maar de laatste 500 km gaat het van kwaad naar erger . nu heeft de monteur het ook gewaar geworden en zijn we al een stap verder .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vivaro of stel zelf een nieuwe vraag.