Opel Astra: Vocht in koplamp beugel afgebroken.

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16v

Hallo,

Mijn linkerkoplamp zit vol met vocht ik heb vandaag ook gemerkt dat het beugeltje van de lampunit onder de bumper is afgebroken.
Nu ga ik hier een nieuwe op laten zetten, maar mijn vraag is moet ik dan ook gelijk de rechterkoplamp laten vervangen in verband met de APK?

mvg.

bkr22

Geplaatst door bkr22 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

GercoXXL (0), 14 jaar geleden

Lijkt me niet. Alleen vervangen wat nodig is. Kijk een op de sloop voor een lamp. Kost een heel stuk minder. Of bijv. plusparts in Alphen ad Rijn.
Daar haal je voor heel weinig nieuwe orginele of immitatie.

mvg Gerco

snapsmartie1 (0), 14 jaar geleden

Je hoeft niet de rechterkoplamp laten te vervangen als je de linkse vervangt ,dit staat los van mekaar, en is altijd goed als er maar een goede lichtboog wordt geprojecteerd (wat ze wel bij de keuring nakijken)

Enige nadeel is als je een immitatie koplamp koopt dat je wel optisch verschil kan zien als dit je niet uitmaakt is dat verreweg de goedkoopste oplossing als je een nieuwe wilt

kleijn (0), 14 jaar geleden

er zijn reparatie setjes voor bij de dealer
dus misschien raadzaam om dat eens na te vragen
mvg willem2

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.