Opel Vectra: Vraagjes nieuwe GTS Sport

Bouwjaar: 2005

Hallo,
Ik heb van de week een nieuwe Vectra GTS Sport 2.2 DGI besteld. Nu heb ik een paar vraagjes die jullie misschien kunnen beantwoorden, want de dealer wist het allemaal niet zo goed :-S
Ik heb de standaard radio erin (CD30), maar wel het Climate pakket. Krijg ik nu een tekst display of, het veel mooiere, graphic display?
Ik zag dat je de radio CD40+6disc-wisselaar voor ongeveer ¤ 1000,- naderhand kon aanschaffen (paste helaas niet meer als extra in de lease ;-) Is dat het waard?
Kan er aan deze radio's een extra versterker worden aangesloten met andere speakers? En zo ja wat is de beste oplossing?
Hetzelfde geldt voor een bluetooth carkit. Is die van Opel zelf beter als b.v. een Parrot carkit en is die van Opel uberhaupt wel naderhand te bestellen/plaatsen?

Het is een heel verhaal geworden, maar toch hoop ik dat er iemand is die mij wat wijzer kan maken. Bij de dealer lukte dat helaas niet al te goed :)

Mauser.NET

Geplaatst door Mauser.NET (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Willem12089 (0) PRO, 18 jaar geleden

In de vectra's C met klima waar ik in gereden had hadden een grafisch display.

Ik denk dat het bij een klima uitv. standaard is.

Willem

gts3856 (0) PRO, 18 jaar geleden

1 een grafisch display.
2 wat je zelf het makelijkst vind elke keer een cd wisselen of in een keer 6 cd er in doen maar waar om geen cd30 met mp3 is net zo makelijk als een veel duurdere cd40.
3 er zit geen versterker uit gang op de opel radio's.
4 je kan een parrot carkit zo op deze radio aan sluiten met de mute funktie en over de speakers van de auto.

jeroenhei (0), 18 jaar geleden

Waarom heb je geen business of executive besteld!? Hier zit standaard Navi CD 70 met resp. grafisch- en color display. Deze versies zijn speciaal voor de leasemarkt met dus een lagere leaseprijs en meer standaard opties dan GTS of Sport. Prijslijst bij Opel dealer. Heb net de GTS Business besteld.

Jeroen

Mauser.NET (0), 18 jaar geleden

Inderdaad Jeroen!
Daar kwam ik vorig weekend ook achter bij de dealer. Voor de rest is hier namelijk niets over te vinden.
Ik was vorige week maandag nog net op tijd om de GTS Sport om te zetten in een GTS Executive met als optie de 18" 9V spaaks velgen, Xenon en een Bluetooth carkit voorbereiding.
Dus nu heb ik zowiezo een grafisch scherm, een kleuren zelfs :P

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.