Opel CORSA-C: Water in de auto

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: Z10XE, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 43

Ik heb de afvoerem schoon gemaakt. Het is een 5 deurs. Volgend weekend gaan de zoveel mogelijk strippen en dan inderdaad de waterslang erop zetten. Ik laat weten als we het gevonden hebben.

Natasja Peelen

Geplaatst door Natasja Peelen (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Natasja Peelen (0), 7 jaar geleden

Hallo,

Ik heb onlangs een opel corsa c gekocht. Ik bem zeer tevreden over de auto. Maar helaas staat er water in de kofferbak en achter de bestuurder en bijrijder. Al gezocht en gekeken maat een oorzaak kan ik niet vinden. Maar helaas groeit schimmel toch wel sneller dat ik ook had gedacht. Heeft iemand hier ervaring mee?

Met vriendelijke groet,

Natasja

kaleido 1 (1900) PRO, 7 jaar geleden

Heb je een open dak , afvoer verstopt ?
Geen roest schade in de wielkuipen ?
3 of 5 deurs ? afdichting lek achter de deurbekleding ?
Achterklep rubber defect ?
Achterlichten die lekken langs de pakking ?
Antenne achterop het dak , voetje lek ?
Maak anders eens wat ruimte , door bekleding weg te halen , laat iemand aan de buitenkant flink met de tuinslang of hogedruk spuit de auto nat spuiten en kijk of je iets kunt zien aan de binnenkant van lekkage.

kaleido 1 (1900) PRO, 7 jaar geleden

Succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.