Opel Vectra: wegligging

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Hallo

Mijn vraag is het volgende:
Tijdens rijden door een kuiltje of over een dwarsriggel springt de auto uit de koers. Ik denk aan kapotte schokbrekers op de vooras of iets met de wielophanging van mijn Vectra gts 2002. Volgens de dealer komt dit haast niet voor. Auto heeft 65000 km gelopen. Wie heeft een antwoord.

Het probleem is na veel zeuren bij de dealer opgelost. Volgens mijn garage was er niets te vinden en kon weer naar huis gaan. Ben toen voor een schokdempertest naar de Euromaster in Emmen gegaan en daar bleek de demper rechtsachter totaal te zijn versleten en linksachter zo'n 40 %. Volgens Euromaster een vaker voorkomend probleem bij deze auto's. Terug naar de dealer in Stadskanaal en nadat zij ook nog eens een keer de schokdempers hebben laten controleren kreeg ik eindelijk mijn gelijk en heb 2 nieuwe dempers gekregen. (garantie)
Nu rijdt de auto perfect en heeft een wegligging als een kart.

hans58

Geplaatst door hans58 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Willem12089 (0) PRO, 16 jaar geleden

Schokbrekers achter, zijn wel een zwak punt.

Als schokbrekers versleten zijn, kan dit ook voorkomen.

Willem

mclambo (0), 15 jaar geleden

Ben wel benieuwd of het euvel al verholpen is, daar ik hetzelfde ervaar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.