Opel Astra: WIE KAN ME HELPEN

Bouwjaar: 1999

HEB EEN PROBLEEMPJE DENK IK MET MIJN ASTRA 2.0 DTL UIT 99
ALS IK MIJN AUTO START EN DOE DE LICHTEN AAN DAN ZIE JE EVEN ER NA DE LICHTEN SCHERPER BRANDEN
ALS IK HET STUUR HELEMAAL DOOR DRAAI TOT HET EINDE EN DRUK DAN EEN BEETJE DOOR DAN ZIE JE LICHTEN OOK ZWAKKER EN SCHERPER BRANDEN WIE WEET WAT HET IS

MVG MARTIEN

m v b

Geplaatst door m v b (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Averdonk (0) PRO, 19 jaar geleden

Nou je hebt geen probleem. De stuurbekrachtiging wordt elektrisch aangestuurd na het starten. Dit vraagt nogal wat ampere's en aangezien net de accu is belast voor het starten, de stuurbekrachtiging z'n vermogen vraagt en je dan ook nog het licht aanzet, dan heeft de dynamo werk zat om alles bij te sloffen. Bij het helemaal uitdraaien van het stuur vraag je ook vol vermogen van de dynamo. Dat dit dan ten koste gaat van de lichtopbrengst, is dan ook geen wonder. Hoe minder vermogen je vraagt van de dynamo, hoe meer er overblijft voor andere dingen. Geen zorgen dus. Daarom gaat bv. ook de achterruitverwarming na verloop van tijd vanzelf uit om de dynamo niet onnodig te belasten. Groetjes.

MartijnGR (0) PRO, 19 jaar geleden

Als je een toerenteller hebt zie je vast ook wel je toerental iets dalen... het is idd je stuurbekrachtiger en hoort zo.

m v b (0), 19 jaar geleden

het probleem is opgelost
de accu stond kurk droog met het koude weer deed ie vorige week moeilijk wilde niet meer starten
heb de accu er uit gehaald en gekeken maar die stond droog was de orginale accu
heb er en andere ingezet en nu doet ie het weer prefect

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.