Opel Vectra: Y20DTH wil niet aanslaan

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: Y20DTH

Ik heb in een Vectra C een andere motor gehangen alles overgezet 1 op 1 motor er in gehangen en nu wil ie niet lopen, Het lijkt of de startonderbreker heb niet vrijgeeft, hij krijgt totaal geen brandstof.
iemand een idee waar dat van kan komen ?
Ook de pomp is overgezet

http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

Harm

madmax1969

Geplaatst door madmax1969 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

downforthecause (0) PRO, 11 jaar geleden

Al uitgelezen?brandt er een lampje of geeft hij de auto met een slot in je toerenteller display?
Goed ontlucht?

madmax1969 (0), 11 jaar geleden

Als het goed is word ie vandaag of morgen uitgelezen, Hij geeft in het displaytje alleen aan dat ie een beurt moet hebben, En ontluchten is mij verteld dat hij dat zelf doet
Autotje met een steeksleutel.geeft ie wel aan in het displaytje

downforthecause (0) PRO, 11 jaar geleden

Ontluchten doet hij wel zelf alleen dat gaat niet altijd even makkelijk! zeker als het spul al even stil heeft gestaan, Heb je al druk, op de tankgezet met een luchtspuitje in het vulgat (even een doek om het geheel luchtdicht af te sluiten) en dan iemand starten? Filter na een paar keer starten weer volgezet? Krijgt je startmotor ook weer even rust en kan afkoelen als je dat weer even bijvult.

Anders een extra pomp tussen je aanvoer uit je tank naar je filter tijdelijk even monteren (is een speciaal apparaat voor van Opel namelijk om het spul goed te ontluchten.)

En even uitlezen idd. ben benieuwd.

madmax1969 (0), 11 jaar geleden

Nou morgen word ie uitgelezen, maar in de display van de toerenteller geeft ie een geel autotje aan met een sleutel, volgens het instructie boekje blijkt het een electronische storing te zijn, na het doorlezen van de handleiding kom ik ui bij de startblokkering, want zodra hij op het contact staat geeft ie dat al aan.
Het vreemde is wel dat ie zelfs op remreiniger niet wil lopen, en dat zou wel moeten lijkt me.

kaleido 1 (1900) PRO, 11 jaar geleden

Distributie van tijd?

madmax1969 (0), 11 jaar geleden

Ik heb gisteren alles los gehad en onderste merkteken goed gezet en toen stond de eerste cil de kleppen dicht en de 4de cilinder op tuimelen, dat zou dan goed moeten zijn, De pomp, kan maar op 1 manier, dus daar kan ook niet zoveel fout gaan.

Harm

moderator (0) PRO, 11 jaar geleden

@madmax1969:
Indien u wilt reageren op de laatste reactie, dan graag in het tekstvak ONDER de laatste reactie waar “antwoord direct” boven staat en NIET via de button “citeren”.
Het herhalen van de laatste reactie heeft geen enkele toegevoegde waarde voor het oplossen van uw vraag cq. probleem.

madmax1969 (0), 11 jaar geleden

Zo even een update wat betreft de Vectra,
Dus uit eindelijk "Afgelopen woensdag" de vectra uitgelezen met de Op-com Dealer had geen tijd
Dat ging super gaf storing op wervelkleppen en op de immobilizer, Ik de documentatie geraadpleegt van de Op-com en wilde aan de slag, blijkt de pincode niet bij de auto te zitten.
Na vraag gedaan bij de dealer, en een pincode gekregen.
Nu het grote probleem

Bij het inloggen op de immobilizer moet je de pincode invoeren, Toen ik dat had gedaan ging in het dashboard alles uit en weer aan, en nu wil de motor helemaal niet meer draaien of tewel hij zit nu helemaal op slot,
Bij navraag hebben we tehoren gekregen dat hij naar de dealer moet en dat de ECU opnieuw geprogrameerd moet worden, Blijkbaar was er wat mis met de pincode van de auto

Iemand ervaring met dit fenomeen ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.