Peugeot 206: 206,1400hdi lekkende injecteurs

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1400 hdi

heeft er iemand ervaring met lekkende injecteurs,komen ze makkelijk los en heb je speciaal gereedschap nodig?ps.,erkomt zwart spul uit

garage lambrecht

Geplaatst door garage lambrecht (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

hans4074 (0) PRO, 16 jaar geleden

Meestal lukt het eruit krijgen vrij gemakkelijk. Wij vervangen de lekkende daarna wél. Heeft de auto een hoge kilometerstand dan is het raadzaam ze allemaal te vervangen!! Eerst zoveel mogelijk aangekoekte resten wegbikken en opzuigen.
Voor het reinigen van de schacht kun je een strak passende staalborstel-pijpenragger gebruiken...het bovenste oog van de ragger afzagen en dan de steel in de accu/schroefboormachine voor een prachtig resultaat.
Voor het reinigen van de zitting gebruiken we het speciale gereedschap van de citroen dealer een soort zitting freesje/schrapertje. Dit alles met de zuigmond van de stofzuiger bij de werkzaamheden.
En natuurlijk een momentsleutel om de nieuwe injector(s) en nieuwe leidingen weer op moment vast te zetten.
En als laatste de waarde van de nieuwe injector(s)in de EBE motor telecoderen

garage lambrecht (0) PRO, 16 jaar geleden

bedankt voor de tips hans,ga er direct werk van maken

harold4164 (0) PRO, 15 jaar geleden

hallo dit al vaak gehad ik maak ze allen schoon nieuwe iets dikkere koperenringen tussen die ze op laser van citoen angeven dit gaat super geen 1 teruggehad
succes

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.