Peugeot 207: 207 diesel . Afstandsbed.Centraalslot werkt niet na een tijdje.

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.6 HDI

Als de auto door de afstandsbed. opslot is gezet,kan je met dezelfe bediening in de sleutel de auto weer openen zoals het hoort.
Echter als de auto ""in slaap valt"" na een paar minuten(verlichting op dashb.valt uit)is de auto niet meer te openen.(wel met sleutel in portierslot, zodat ie dat ook weer "wakker" wordt)
Ook als je bijvoorbeeld een raam open laat staan,ga met de hand naar binnen ,draai een keer aan bv. de verlichting is de auto meteen weer "wakker""en werkt de afstandsbediening op de sleutels weer normaal.Hoe is dit mogelijk?

07048

Geplaatst door 07048 (0) PRO , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 207? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

wkhoek (0) PRO, 12 jaar geleden

zekeringen al gecontroleerd? of misschien een achteraf gemonteerde accesoire niet goed aangesloten? (radio/carkit/navigatie/trekhaak oid)

07048 (0) PRO, 12 jaar geleden

Het betreft hier een originele afstandbediening.Alle zekeringen zijn gewoon goed.Verder is er ook niet iets later erbij opgebouwd.

hans4074 (0) PRO, 12 jaar geleden

Denk dat wkhoek met zekeringen controleren, tevens bedoeld of de zekeringen wel op de juiste plek zitten, of dat er toevallig niet een leeg plekje zit waar wel een zekering in moet.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 207 of stel zelf een nieuwe vraag.