Peugeot 307 2004: 307 cabrio. Ruit kant chauffeur elektronisch afregelen

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1600

Bij deze wagen werkt de schakelaar, kant deur chauffeur niet meer zo goed. Gisteren kon deze niet meer omhoog & ik heb dan de motor losgemaakt & zo de ruit manueel naar boven gedaan. Dan terug de motor gemonteerd. Nog eens de schakelaar getest & deze werkt dan toch weer maar nu kan ik de ruit niet afregelen. Ook zakt de ruit niet als je de deur opendoet, en omgekeerd ook niet.
Ik heb het volgende gedaan, motor ruit gedemonteerd, ruit manueel omhoog gedaan, op de schakelaar geduwd naar ruit omhoog tot wanneer de motor stopte met draaien, motor op deze stand gemonteerd. Maar toch krijg ik de ruit niet goed afgesteld.
Waarschijnlijk moet je een bepaalde procedure volgen om deze af te stellen? Alvast bedankt.

andy398

Geplaatst door andy398 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

harry4203 (1040) PRO, 1 jaar geleden

Ik deed het portier open, dan ff met een schroevendraaier oid het slot vergrendelen, ruit geheel omhoog doen met schakelaar en als deze bovenin zit de schakelaar nogmaals indrukken en 10 sec vasthouden. Theoretisch moet t dan werken. Het kan ook zijn dat het bedieningspaneel(schakelaar) defect is waardoor dat niet lukt.

    Ik ga dat straks eens proberen. Ik hou je op de hoogte.
    Alvast bedankt. - andy398 (0) PRO, 1 jaar geleden
    Momenteel probeer ik de ruit te regelen maar dat lukt niet. Als ik de ruit omhoog wil doen tot op het einde zakt ze naar het midden ongeveer. Dus 10 seconden aanhouden lukt niet. Ook gaat de ruit niet omlaag/omhoog zodra je de deurklink vastneemt. - andy398 (0) PRO, 1 jaar geleden

andy398 (0) PRO, 1 jaar geleden

Momenteel heb ik nog niet kunnen kijken naar het raam maar vraag me af wat ik het best doe ervan uit gaan dat ik een nieuw ruitmechaniek & motor ga steken. Welke volgorde doe ik het best om de ruit goed af te regelen?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.


"topic" // resources/views/layouts/app.blade.php