Peugeot 307: 307 trekt niet

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 14hdi

deze trekt soms wel, soms niet. Plots haalt hij met moeite snelheid en op de autoweg zakt hij soms van 110 naar 90 stilaan.
Geen foutcodes.
Iemand dit al voorgehad?

jhl

Geplaatst door jhl (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

hans4074 (0) PRO, 13 jaar geleden

Gevalletje van losliggende katalysator. Is los gaan liggen en draait rond in z'n huis als een bal. De ene keer wél vermogen als de "bal" in juiste stroomrichting ligt, en het volgende moment geen of nauwelijks trekkracht als het balletje dwars gaat liggen. Controleren door kat-gedeelte na de turbo te demonteren en er in te kijken.


http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

apalracer (0) PRO, 13 jaar geleden

kan er wel gecomminiceerd worden met de ecu en bsi want daar zitten ook wel eens fouten in en dan kun je ook die klachten krijgen. ook namlijk gehad dat er vocht in de bsi was gekomen en deze auto trok soms wel en soms niet. gewoon even de bsi los maken en de stekker verbindingen nakijken.,

jhl (0) PRO, 13 jaar geleden

auto komt de volgende dagen binnen

Tim C (0) PRO, 13 jaar geleden

9/10 kat die los ligt

zelf ook nog voorgehad dat de luchtmassameter kapot was of kapotte verstuivers. kan natuurlijk nog veel meer zijn, maar dit zijn de voornaamste oorzaken

jhl (0) PRO, 13 jaar geleden

Bedankt voor de tips mannen.
probleem idd opgelost. Kat lag los. Deze "leeggemaakt " en klant tevreden de baan op.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.