Peugeot 306 : aanjager kachel peugeot 306 1997 benzine (TU)

Peugeot 306, 1997, benzinemotor (TU): De aanjager van de kachel doet het niet meer. Zekering is oké. Hoe kan ik vaststellen waar het euvel zit en waar zit de aanjager in de motor?

danvor66

Geplaatst door danvor66 , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

hans4074 PRO, 11 jaar geleden

De aanjager zit boven de (denkbeeldige) voeten van de passagier en d.m.v. 3 schroefjes losdraaien redelijk eenvoudig te demonteren. Controleer eerst de stekker(aansluiting) op de aanjager eens. Kijk of er toevallig geen contactje in die stekker ingebrand/verbrand is.

j@n-willem PRO, 11 jaar geleden

Meten is weten,krijg je een plus en min op de motor=motor defect zit rechts onder dashboard volgens mij. volg de stekker van de motor en je komt bij je weerstand uit, ook die nameten.De stekker kan ook ingebrand zijn ook controle. succes

danvor66, 11 jaar geleden

Bedankt voor de adviezen. Morgen ga ik het uitzoeken.

nssqjimmy, 11 jaar geleden

Relais kontroleren!!!

hans4074 PRO, 11 jaar geleden

Stttttt! Zachtjes!

danvor66/Ton is het nog steeds aan het uitzoeken sinds 1 februari, dus morgen is allang geweest. Hopelijk is hij niet bevroren?

danvor66, 11 jaar geleden

Het probleem is opgelost. Iedereen bedankt voor de adviezen.

hans4074 PRO, 11 jaar geleden

Nou graag gedaan. Met dit weer is het ook geen doen om zonder aanjager de weg op te gaan. Maar...............zoals boven aan deze site ook al in het rood aangegeven staat, zijn we zeer nieuwsgierig naar de oorzaak, dan wel de oplossing.

nssqjimmy, 11 jaar geleden

Jammer... tis opgelost en anderen zijn nu ook geholpen!!!!!?????

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.