Peugeot Partner: Aankoop Peugeot Partner

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 19

Is De Aankoop Van Een Peugeot Partner 19 Diesel 170000 Km Nog Een Goede Aan Koop Zou Graag Velgen 15 Of 16 Duim Steken Mag Dat Voor De Schouwing En Welke Banden Moeten Daar Op

Geplaatst door

U364195 (0)

al 14 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Hangt er helemaal vanaf. Als de auto goed onderhouden/in goede staat is, dan heb je er een prima auto aan. Tien jaar kan een lange geschiedenis zijn. Kilometerstand zegt me ook niet zo veel bij zo'n bedrijfswagentje, maar de 1900 diesel staat goed bekend. Ik zou een aankoopkeuring laten uitvoeren (in Nederland: anwb of dekra). Hou er rekening mee dat er bij een auto van die leeftijd altijd wel iets onder vandaan komt. En het hangt er natuurlijk helemaal vanaf wat de prijs in verhouding tot de staat van de auto is.
Groet,
Bert

[i]altijd handig: http://ww2.autoscout24.nl/checkliste_geb... [/i]

Treb 0

14 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.