Peugeot 607: aansluiten universele carkit

Bouwjaar: 2001

hoi iedereen,
Moet in een 607 van eind 2001 een universele bluetooth carkit inbouwen. Auto is voorzien van originele radio en navigatie.
Is er iemand die mij enkele tips kan geven waar ik de draden het beste op aan kan sluiten? plus en min en onderdrukking van de radio. alvast bedankt.
groeten michiel

Geplaatst door

Michielrc7825 (0)
badge

al 20 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

gewoon achter de radio,op de normale plaats van de mute zit hier een lege plek en daar kan gewoom de mute op geeft hij het ook nog aan op het display.

oldtimer 0
badge

19 jaar

hoi,
dank je oldtimer voor de reactie.
Zal er van de week mee aan de slag.
groeten michiel

Michielrc7825 0
badge

19 jaar

Ik zou de stroom van de car-kit niet bij de radio weg halen, gebruik de sigarettenaansteker dan zit je altijd goed !!
Mvg.

Enting 0
badge

19 jaar

Volgens mij is de voorste aansteker van een 607 geschakeld.

oldtimer 0
badge

19 jaar

Als de carkit over de constante stroom aangesloten moet worden dan zou ik een draad van de accu naar binnen halen als de sigaretten aansteker geschakeld is. Kans is te groot dat door een aansluitingsfout het hele circuit op de hobbel gaat.

Enting 0
badge

19 jaar

zwarte stekker aansluiting 8 = massa - aansluiting 7 is constante plus en aansluiting 1 op de radio is mute. plus over kantakt zit daar niet en moet je op de BSI oppikken

oldtimer 0
badge

19 jaar

hoi,
Volgens mij moet er een constante stroom, een massa, een geschakelde plus en een mute aangesloten worden.Zit die BSI onder het dashboard? En ik moet een antenna aansluiten, een plakker voor achter het raam. Zijn er nog plekken die ik moet mijden i.v.m. afscherming van de signalen?
groeten michiel

Michielrc7825 0
badge

19 jaar

BSI zit links en nee geen afgeschermde delen.Pik hem anders op bij het kontaktslot.

oldtimer 0
badge

19 jaar

De antenne kun je het beste plakken op het zwarte vlak achter de spiegel. Hier zit geen reflecterende folie die de ontvangst nadelig beinvloed

greefje 0
badge

19 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 607 of stel zelf een nieuwe vraag.