Peugeot 407: Accesoire cd wisselaar wil niet spelen

Bouwjaar: 2006

nwe 407 afgeleverd, even later een cd wisselaar ingebouwd en aangemeld/geconfigureerd maar hij wil niet spelen. Als je er cd's indoet gaat hij ze wel allemaal bij langs maar als je een cd wil afspelen en dus op het knopje van de radio drukt gebeurt er niets. Ander radio toestel geprobeerd maar geen verbetering.

iemand een idee?

wkhoek

Geplaatst door wkhoek (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 407? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

205GTiGriffe (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik heb een keer een 307 gehad, waarbij je op meerdere plekken het moet aanmelden/configureren. Weet alleen niet meer precies. Misschien ergens bij infodisplay.

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Weet het niet helemaal zeker en krijg infotec niet geopend maar ik dacht dat de verbinding tussen de wisselaar en de radio een normale draadverbinding was probeer eens een andere bundel buitenom?

Enting (0) PRO, 18 jaar geleden

Nu komt dan de meest domme opmerking: De cd's er niet verkeerd om inzitten ??

wkhoek (0) PRO, 18 jaar geleden

Is goed geconfigureerd, op de diverse plaatsen, cd's zitten er goed in. Aangezien het een accesoire betreft, ondersteund techsupport het euvel niet. hd-techniek wel, iom hun moeten we uit een andere 407 een wisselaar slopen en in deze wagen proberen. We willen dan ook een andere kabel bestellen zodat we alle mogelijke defecten in 1 keer kunnen uitsluiten.

adviesen blijven welkom, de auto komt weer op 14 maart, daarna volgt dus weer uitslag.

smak (0), 17 jaar geleden

Ik heb het zelfde probleem met mijn cd-wisselaar bij de peugeot 406. Nu wou ik vragen, is er al een oplossing? Hoe is het afgelopen met die 407?

Alvast bedankt

rOeLsKi (0) PRO, 17 jaar geleden

heb je hem al geconfigureerd bij 'extra uitrusting' met PPS?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 407 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum